Op donderdag 28 maart organiseerde Exact een feestelijke editie van het jaarlijkse award evenement in het sfeervolle Hulstkamp gebouw aan de Maas in Rotterdam. De avond stond onder andere in het teken van het 40-jarig bestaan van Exact. De avond werd muzikaal geopend door Kim-Lian van der Meij, in wiens handen ook de presentatie van het event lag. Een succesvolle avond waarop Exact haar partners flink in het zonnetje heeft gezet.

Tot eind 2023 maakte GCS deel uit van Activium. De samenwerking tussen GCS en Activum was en is nog altijd succesvol. Daarom is Activium partner van het jaar 2023 geworden.

https://www.exact.com/nl/nieuws/exact-bekroond-partners-met-onderscheidingen-tijdens-jaarlijkse-partner-van-het-jaar-evenement

“Activium toegewijd aan gezamenlijke successen”

De Exact Online Partner van het Jaar award wordt uitgereikt aan de partner die de beste prestaties levert op het gebied van Exact Online. Met maar liefst veertien partners die meedongen naar de award en uiteindelijk drie genomineerde, steekt de winnaar er volgens de jury met kop en schouders bovenuit. De Exact Online Partner van het Jaar award werd door Chief Commercial Officer Wiegert de Vos uitgereikt aan de terechte winnaar: Activium, die voor het eerst deze award wist te bemachtigen.

“Deze partner heeft een enorme groei laten zien ten opzichte van vorig jaar. Niet alleen biedt Activium alle Exact oplossingen aan om klanten op de meest gepaste manier te bedienen, maar zijn zij ook zeer toegewijd om er samen een groot succes van te maken.”

In 2023 zijn veel nieuwe bedrijven succesvol gestart met Exact Online. GCS bedankt Activium, alle implementatie collega’s en alle partners voor het succesvolle jaar. En natuurlijk felicitaties aan alle andere winnaars.