Ijzersterk in tevreden gebruikers

GCS

Over ons

Bedrijfsprocessen, informatiesystemen, administraties en rapportages zijn vaak onnodig complex. Wij begrijpen dat wel, maar accepteren het niet. Daarom helpen we bedrijven bij het vereenvoudigen en verduidelijken van hun bedrijfssysteem. Zo kunnen de gebruikers er met plezier mee aan de slag.

Onze reis door de wereld van Exact startte in 2001 met twee man en nul klanten. De reden: dat wat wij al jaren deden voor een werkgever, dachten we beter te kunnen als zelfstandigen. Het gaat om kansen zien en daar iets van maken. De nul klanten bouwden we al snel uit naar meerdere waardevolle samenwerkingen.

Het ondernemende zat er altijd al in. Het had zomaar kunnen leiden tot een eigen poffertjeskraam. Maar het werd Exact.

Mark Malipaard

directeur & adviseur, GCS

Groei door automatisering

Wij geloven in groei door middel van automatisering. Dingen kunnen sneller en – indien nodig – met minder mensen. De klant helpen om een enorme efficiëntieslag te maken; daar worden we blij van bij GCS. We vinden het belangrijk om de klant te koppelen aan de juiste mensen. Geen wisselingen van de wacht, maar altijd een bekend gezicht. Ons uiteindelijke doel? Dat elke gebruiker op de werkvloer tevreden is, van manager tot projectmedewerker.

Je moet aandacht hebben voor mensen.

Paul Bart Veenboer

Partner & consultant, GCS

Ongevraagd advies

Werken met GCS is werken met een gedreven team van Exact-specialisten. We houden van open en eerlijke communicatie en dat zie je terug in onze adviezen. Deze geven we namelijk niet alleen als het ons gevraagd wordt. We kijken verder dan de vraag die op tafel ligt en geven net zo goed ons ongevraagde advies. Omdat er zaken zijn waar de klant zelf misschien nog niet aan gedacht heeft én omdat we dankzij onze ruime ervaring weten waar ruimte is voor verbetering.

Klein binnenkomen, samen groeien

Om samen tot het beste resultaat te komen zetten we altijd in op een doorlopende samenwerking. We komen klein binnen en groeien samen door. Door langdurig samen te werken, kunnen we begeleiding bieden in iedere fase van de organisatie. Van opstart en doorgroei tot uitbreiding. Samen bewegen we mee met de trends in de markt. Zo is GCS een verlengstuk van de organisatie.

Wij willen een partner zijn voor onze klanten. In goede, maar zeker ook in slechte tijden.

Rob Nietveld

consultant, GCS

Aandacht voor mensen

Bij alles wat we doen staat aandacht voor de mensen voorop. Niet alleen bij onze klanten, maar ook op onze eigen werkvloer. Aandacht voor ontspanning, aandacht voor eigenaarschap en aandacht voor ontwikkeling. We snappen dat niemand alles weet, vragen om hulp en helpen elkaar. We gaan met elkaar om, zoals we ook met onze klanten omgaan. Open en duidelijk, strevend naar een langdurige samenwerking.

Groeiambitie

Op dit moment staan we aan de vooravond van diverse veranderingen. Waar oprichter Rob het ondernemen gaat afbouwen, is Paul Bart sinds april 2024 officieel partner. En daar blijft het niet bij. Voor het einde van 2025 hopen we ons team uit te breiden met minimaal vier nieuwe medewerkers én een nieuwe partner. Groeiambitie genoeg dus!